bouwkundig tekenbureau EVO

Bouwkundig ontwerpburo EVO wordt bouwkundig tekenbureau EVO

Bouwkundig ontwerpburo EVO

Bouwkundig ontwerpburo EVO wordt bouwkundig tekenbureau EVO

Na 5 jaar gebruik te hebben gemaakt van de handelsnaam ‘Bouwkundig ontwerpburo EVO‘ maken we sinds kort gebruik van de nieuwe naam ‘Bouwkundig tekenbureau EVO. In het kader van vernieuwingen, nieuwe website, nieuwe email, nu dus ook een aangepaste naam. Deze transformatie maken we omdat we hiermee in de toekomst onze vindbaarheid in Google kunnen verbeteren en zo in staat zijn ons werkgebied uit te breiden en meer mensen te voorzien van onze duurzame ontwerpen voor nieuwbouw en verbouw.

SEO (Search engine optimization)

Een belangrijk onderdeel bij de beslissing om onze handelsnaam te wijzigen, heeft te maken met het SEO gedeelte. SEO staat voor ‘Search engine optimization’, in andere woorden: Je website zoekmachine vriendelijker te maken om je positie daarin te verbeteren. Ook de nieuwe domeinnaam van de website heeft hier mee te maken. Met de nieuwe domeinnaam bouwkundigtekenbureau.nl leggen we de basis voor betere vindbaarheid in Google waarmee we ons werkgebied vergroten en in de toekomst de concurrentie aan kunnen gaan met de top 10 in de zoekresultaten.

Ander jasje, zelfde service

Onderhuids spelen er momenteel dus een hoop veranderingen, maar verder verandert er niets. Alles wordt dus in een nieuw jasje gestoken, maar dan met de betrouwbare service die u van Bouwkundig ontwerpburo EVO gewend was. Kunnen we iets voor u betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, het eerste gesprek is namelijk te allen tijde gratis! Laat je ons even weten wat je van de nieuwe website en ‘stijl’ vindt? Je kunt hieronder een reactie kwijt of bekijk onze Facebook pagina.

Laat iets horen

*

captcha *