bouwkundig tekenbureau EVO
Bouwaanvraagtekening bouwkundige tekening bouwkundige tekening

Bouwkundig tekenwerk

Bouwkundig tekenbureau EVO verzorgt al het bouwkundig tekenwerk voor uw nieuwbouw of verbouwproject. EVO staat voor ‘Ecologisch Verantwoord Ontwerpen’, het bedrijfsmotto wat u terug vindt in al onze ontwerpen. In een tijd waarin het milieu buitengewoon onder druk staat, zien wij het als een morele verplichting om als bedrijf een steentje bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Dit vertaalt zich in de praktijk tot het maken van weloverwogen materiaalkeuzes voor uw ver -of nieuwbouw.

U kunt bij ons terecht voor schetsplannen, bouwaanvragen en bestektekeningen om al uw projecten in goede banen te leiden. Wij hebben vele jaren ervaring in het uitwerken en begeleiden van bouwprojecten, van renovatie tot nieuwbouw. Een bouwkundige tekening wordt bij ons stapje voor stapje uitgebreid, al naar gelang het traject vordert.

Kunnen we met onze jarenlange ervaring, enthousiasme en passie voor het vak iets voor uw nieuwbouw woning of aanbouw betekenen? Laat het ons weten en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

''In een tijd waarin het milieu buitengewoon onder druk staat, zien wij het als een morele verplichting om als bedrijf een steentje bij te dragen aan een duurzamere toekomst.''