bouwkundig tekenbureau EVO

Diensten

Bij bouwkundig tekenbureau EVO ontzorgen wij onze klanten, en verzorgen uw bouwtraject van A tot Z. Naast het maken van alle bouwkundige tekeningen die nodig zijn voor bijvoorbeeld een vergunningaanvraag of prijsopgave van aannemers, regelen we ook sloopvergunningen, interieurontwerpen, lichtplannen en zelfs tuinontwerpen. Zo hoeft de klant niet in zee te gaan met 4 of 5 verschillende bedrijven, maar zijn wij uw centrale aanspreekpunt. Dit houdt een project helder en overzichtelijk. Voor het ontwerpen van uw nieuwbouw woning of de binnenkant daarvan, maken we gebruik van de nieuwste software op ons vakgebied waarmee we uw toekomstplannen foto realistisch presenteren. Hieronder een overzicht van de diensten die bouwkundig tekenbureau EVO levert.

Ontwerpen

Bouwkundig tekenbureau EVO verzorgt alle ontwerpen van uw nieuwbouw of verbouw. Wij regelen het bouwtraject van A tot Z, dus van schetsplan tot oplevering. We zijn pas content na tevredenheid van alle betrokken partijen.

Interieur ontwerpen

Naast het tekenwerk en de ontwerpen voor de buitenkant van uw nieuwe woning of verbouw, kunnen we indien gewenst ook een ontwerp maken voor het interieur daarvan. We kunnen uw toekomst plannen foto realistisch presenteren met behulp van de modernste software op ons vakgebied.

Lichtplan

Een nieuwbouw woning is niet compleet zonder een passend lichtplan. Een woning komt veel mooier uit wanneer de juiste lichtbronnen op de juiste posities worden geplaatst. Wij maken lichtplannen op maat.

Tuin ontwerp

Een tuin kan de architectuur van een woning versterken. Daarom ontwerpen we niet alleen uw nieuwbouw woning, maar maken we ook graag een ontwerp voor een bijpassende tuin.

''Een tuin kan de architectuur van een woning versterken''

Moderne nieuwbouw woning Belgie